9 z 10
Aby temu zapobiec należy rozpuścić 1 łyżeczkę kwasku...
fot. MCS

Sposób na ciemniejące owoce

Aby temu zapobiec należy rozpuścić 1 łyżeczkę kwasku cytrynowego w 1/2 szklanki wody. Tak sporządzony roztwór przelewamy do butelki z atomizerem i spryskujemy obrane owoce, dzięki czemu nie zmienią koloru i przedłużymy ich świeżość.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Patodeweloperka po polsku. Park w folderze, myjnia i tiry za oknem

Patodeweloperka po polsku. Park w folderze, myjnia i tiry za oknem

Tak mieszka Małgorzata Kożuchowska. Zajrzyj do ogromnej willi gwiazdy „Rodzinki.pl”

Tak mieszka Małgorzata Kożuchowska. Zajrzyj do ogromnej willi gwiazdy „Rodzinki.pl”

Polecamy

Patodeweloperka po polsku. Park w folderze, myjnia i tiry za oknem

Patodeweloperka po polsku. Park w folderze, myjnia i tiry za oknem

Tak mieszka Małgorzata Kożuchowska. Zajrzyj do ogromnej willi gwiazdy „Rodzinki.pl”

Tak mieszka Małgorzata Kożuchowska. Zajrzyj do ogromnej willi gwiazdy „Rodzinki.pl”

Nowy taras bije Pałac Kultury na głowę. Zobacz stolicę z innej perspektywy

Nowy taras bije Pałac Kultury na głowę. Zobacz stolicę z innej perspektywy