5 z 10
Strączki okry warto zbierać na bieżąco. Najsmaczniejsze są...
fot. Mirkosajkov (pixabay.com)

Strączki okry

Strączki okry warto zbierać na bieżąco. Najsmaczniejsze są młode.

6 z 10
Nasiona okry prażone i mielone używane są do przygotowywania...
fot. punnamjai (Pixabay.com)

Nasiona okry

Nasiona okry prażone i mielone używane są do przygotowywania kawy bez kofeiny.

7 z 10
Okra jest popularna w kuchni arabskiej, afrykańskiej i...
fot. TJENA (pixabay.com)

Danie z okrą

Okra jest popularna w kuchni arabskiej, afrykańskiej i azjatyckiej. Ale bez większego trudu zapoznamy się z nią także w Grecji czy Chorwacji.

8 z 10
Owoce okry nadają potrawom charakterystyczną, lekko kleistą...
fot. Buntysmum (Pixabay.com)

Owoce okry

Owoce okry nadają potrawom charakterystyczną, lekko kleistą konsystencję.

Pozostało jeszcze 1 zdjęcie.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Fala upadłości nadchodzi. Podwykonawcy pierwsi na linii ognia

ROZMOWA
Fala upadłości nadchodzi. Podwykonawcy pierwsi na linii ognia

Polscy architekci zachwycili świat. Dwa projekty z prestiżową nagrodą

Polscy architekci zachwycili świat. Dwa projekty z prestiżową nagrodą

Europa zachwycona polskim osiedlem. O tej inwestycji mówią wszyscy

Europa zachwycona polskim osiedlem. O tej inwestycji mówią wszyscy

Zobacz również

Polscy architekci zachwycili świat. Dwa projekty z prestiżową nagrodą

Polscy architekci zachwycili świat. Dwa projekty z prestiżową nagrodą

Mieszkania sprzedają się jak ciepłe bułeczki. Tak wygląda luksus w centrum

Mieszkania sprzedają się jak ciepłe bułeczki. Tak wygląda luksus w centrum