1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede...
fot. gettyimages.com/merc67

Ogórki

Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede wszystkim zachowanie higieny, dobre składniki, przyprawy i pasteryzowanie, którego nie wolno odpuścić - mówi Agnieszka Delkowska.

2 z 4
Kisić możemy praktycznie wszystko!
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kisić możemy praktycznie wszystko!

3 z 4
Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener...

Agnieszka Delkowska

Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener kulinarny, pasjonatka wyrazistych smaków i niekonwencjonalnych połączeń, kuchni bliskiego wschodu i polskich kuchni regionalnych. Góralka z krwi i kości. Od 16 lat zgłębia tajniki kuchni. Podróżuje, gotuje, je i pisze o jedzeniu.
Eksperymentuje i szuka smaku idealnego. Kilka lat temu założyła blog Lady Kitchen. Marzy o wydaniu niecodziennej książki kucharskiej.

4 z 4
Kiszonki są bardzo zdrowe.
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kiszonki są bardzo zdrowe.

Przewijaj aby przejść do kolejnej galerii.

Polecamy

Te rośliny ozdobią dom na Boże Narodzenie. To nie tylko gwiazda betlejemska i choinka

Te rośliny ozdobią dom na Boże Narodzenie. To nie tylko gwiazda betlejemska i choinka

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Tak luksusowo mieszka Justyna Steczkowska. Piękna posiadłość zachwyca fanów

Tak luksusowo mieszka Justyna Steczkowska. Piękna posiadłość zachwyca fanów

Zobacz również

Wygląda jak biała kulka z długim ogonem. Raniuszek to ptak roku 2025

Wygląda jak biała kulka z długim ogonem. Raniuszek to ptak roku 2025

Monstera nie wychodzi z mody. Ozdobi pokój i nie sprawi trudności

Monstera nie wychodzi z mody. Ozdobi pokój i nie sprawi trudności