1 z 5
Przewijaj galerię w dół
Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede...
fot. gettyimages.com/merc67

Ogórki

Co jest najważniejsze w przygotowywaniu przetworów? - Przede wszystkim zachowanie higieny, dobre składniki, przyprawy i pasteryzowanie, którego nie wolno odpuścić - mówi Agnieszka Delkowska.

2 z 5
Kisić możemy praktycznie wszystko!
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kisić możemy praktycznie wszystko!

3 z 5
Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener...

Agnieszka Delkowska

Agnieszka Delkowska. Szefowa kuchni, doradca i trener kulinarny, pasjonatka wyrazistych smaków i niekonwencjonalnych połączeń, kuchni bliskiego wschodu i polskich kuchni regionalnych. Góralka z krwi i kości. Od 16 lat zgłębia tajniki kuchni. Podróżuje, gotuje, je i pisze o jedzeniu.
Eksperymentuje i szuka smaku idealnego. Kilka lat temu założyła blog Lady Kitchen. Marzy o wydaniu niecodziennej książki kucharskiej.

4 z 5
Kiszonki są bardzo zdrowe.
fot. Paweł Epler

Kiszonki

Kiszonki są bardzo zdrowe.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak mieszka Agnieszka Dygant. Dom marzeń serialowej niani zachwyca

Tak mieszka Agnieszka Dygant. Dom marzeń serialowej niani zachwyca

Tak Polacy mieszkali w dwudziestoleciu międzywojennym. Trudno w to uwierzyć

Tak Polacy mieszkali w dwudziestoleciu międzywojennym. Trudno w to uwierzyć

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Zobacz również

Tak Polacy mieszkali w dwudziestoleciu międzywojennym. Trudno w to uwierzyć

Tak Polacy mieszkali w dwudziestoleciu międzywojennym. Trudno w to uwierzyć

Tak mieszka w raju Tomasz Szczepanik. Oto przepiękny dom gwiazdy zespołu Pectus

Tak mieszka w raju Tomasz Szczepanik. Oto przepiękny dom gwiazdy zespołu Pectus