1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Niełatwy wybór wina...
fot. Fotolia

Niełatwy wybór wina
Wybór wina to niełatwa sprawa. "Winny" poradnik dla laików

2 z 3
Regionalne dania idealnie komponują się z regionalnymi...
fot. fot. Marani

Regionalne dania idealnie komponują się z regionalnymi trunkami. – Jeśli serwujemy danie kuchni regionalnej, postarajmy się o podanie wina z tego regionu. Najbliższy mi przykład to oczywiście dania kuchni gruzińskiej. Duszone kotlety jagnięce chakapuli czy mtsvadi – szaszłyki z jagnięciny – będą się świetnie komponować np. z Marani Saperavi – mówi Vano Makhniashvili.

3 z 3
Kieliszek z winem trzymamy za nóżkę lub stopkę.
fot. fot. Fotolia

Kieliszek z winem trzymamy za nóżkę lub stopkę.

Przewijaj aby przejść do kolejnej galerii.

Zobacz również

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polecamy

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury