1 z 7
Przewijaj galerię w dół
Masło do smarowania chleba...
fot. congerdesign Pixabay.com

Masło do smarowania chleba
Twarde masło utrudnia przygotowanie kanapek lub innych potraw, które wymagają użycia miękkiej kostki.

2 z 7
Tarka 
Do twardego masła użyj tarki kuchennej.
fot. avtpeas Pixabay.com

Tarka
Do twardego masła użyj tarki kuchennej.

3 z 7
Mikser...
fot. congerdesign Pixabay.com

Mikser
Ucieraj mikserem masło, a szybko będzie gotowe do użycia.

4 z 7
Cienkie kawałki masła szybciej osiągną temperaturę pokojową...
fot. u_qwo7n6dn Pixabay.com

Cienkie kawałki masła szybciej osiągną temperaturę pokojową
O wyjęciu masła z lodówki przypominasz sobie na pięć minut przed śniadaniem lub włączeniem miksera?

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Zobacz również

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury