1 z 8
Przewijaj galerię w dół
Masło do smarowania chleba...
fot. congerdesign Pixabay.com

Masło do smarowania chleba
Twarde masło utrudnia przygotowanie kanapek lub innych potraw, które wymagają użycia miękkiej kostki.

2 z 8
Tarka 
Do twardego masła użyj tarki kuchennej.
fot. avtpeas Pixabay.com

Tarka
Do twardego masła użyj tarki kuchennej.

3 z 8
Mikser...
fot. congerdesign Pixabay.com

Mikser
Ucieraj mikserem masło, a szybko będzie gotowe do użycia.

4 z 8
Cienkie kawałki masła szybciej osiągną temperaturę pokojową...
fot. u_qwo7n6dn Pixabay.com

Cienkie kawałki masła szybciej osiągną temperaturę pokojową
O wyjęciu masła z lodówki przypominasz sobie na pięć minut przed śniadaniem lub włączeniem miksera?

Pozostały jeszcze 3 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Tak mieszka Julia Wieniawa w domu marzeń. Widok jak u Krzysztofa Mirucia

Tak mieszka Julia Wieniawa w domu marzeń. Widok jak u Krzysztofa Mirucia

Muzeum Powstania Wielkopolskiego wychodzi spod ziemi

Muzeum Powstania Wielkopolskiego wychodzi spod ziemi

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Zobacz również

Tak mieszka Julia Wieniawa w domu marzeń. Widok jak u Krzysztofa Mirucia

Tak mieszka Julia Wieniawa w domu marzeń. Widok jak u Krzysztofa Mirucia

Muzeum Powstania Wielkopolskiego wychodzi spod ziemi

Muzeum Powstania Wielkopolskiego wychodzi spod ziemi