1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Śliwki...
fot. congerdesign (Pixabay.com)

Śliwki
Powidła robi się na koniec sezonu śliwkowego, bo śliwki muszą być mocno dojrzałe. Łatwo to poznać, ponieważ dojrzałe owoce zaczynają się marszczyć przy ogonku.

2 z 4
Powidła śliwkowe...
fot. RitaE (Pixabay.com)

Powidła śliwkowe
Dobrze wysmażone powidła to dosyć czasochłonny proces. Śliwki należy smażyć godzinę każdego dnia przez około tydzień. To sposób na naturale wydobycie słodyczy śliwek.

3 z 4
Kruche ciasto ze śliwkami posypane kruszonką to przysłowiowe...
fot. Fot. pixel2013 (Pixbay.com)

Kruche ciasto ze śliwkami posypane kruszonką to przysłowiowe niebo w gębie.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Dom tańszy niż mieszkanie. Zobacz projekty idealne dla rodziny 2+2

Dom tańszy niż mieszkanie. Zobacz projekty idealne dla rodziny 2+2

Tak mieszka Olga Frycz z trenerem „Tańca z gwiazdami”. Zobacz dom Alberta Kosińskiego

Tak mieszka Olga Frycz z trenerem „Tańca z gwiazdami”. Zobacz dom Alberta Kosińskiego

Polecamy

Dom tańszy niż mieszkanie. Zobacz projekty idealne dla rodziny 2+2

Dom tańszy niż mieszkanie. Zobacz projekty idealne dla rodziny 2+2

Hiszpański dom Mai Bohosiewicz. Zobacz, jak mieszka gwiazda „Tańca z gwiazdami”

Hiszpański dom Mai Bohosiewicz. Zobacz, jak mieszka gwiazda „Tańca z gwiazdami”

Tak mieszka Olga Frycz z trenerem „Tańca z gwiazdami”. Zobacz dom Alberta Kosińskiego

Tak mieszka Olga Frycz z trenerem „Tańca z gwiazdami”. Zobacz dom Alberta Kosińskiego