1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Domowy piernik...
fot. nancy20 (Pixabay.com)

Domowy piernik
Piernik warto zrobić kilka dni przed świętami. Gdy nadejdzie gwiazdka, ciasto będzie smakowało najlepiej.

2 z 4
Gdy piernik ostygnie, kroimy go na 3 blaty i przekładamy...
fot. Fot. teresaterra<span>&nbsp;

Gdy piernik ostygnie, kroimy go na 3 blaty i przekładamy powidłami. Następnie owijamy ciasto folią i odstawiamy na 2–3 dni. Z każdym dniem piernik będzie coraz smaczniejszy. Przed pokrojeniem piernika warto go udekorować czekoladą lub lukrem.

3 z 4
Muffiny wypiekane z przyprawą korzenną nie tylko smakują,...
fot. Fot. kaboompics<span>&nbsp;

Muffiny wypiekane z przyprawą korzenną nie tylko smakują, ale ładnie ubrane w świąteczne słodkie ozdoby, cieszą oko biesiadników.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Tak Polacy mieszkali w dwudziestoleciu międzywojennym. Trudno w to uwierzyć

Tak Polacy mieszkali w dwudziestoleciu międzywojennym. Trudno w to uwierzyć

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Polecamy

Tak mieszka Julia Wieniawa w domu marzeń. Widok jak u Krzysztofa Mirucia

Tak mieszka Julia Wieniawa w domu marzeń. Widok jak u Krzysztofa Mirucia

Konkurs Dobry Wzór 2025 – zobacz najlepsze projekty

Konkurs Dobry Wzór 2025 – zobacz najlepsze projekty

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku