1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Domowy piernik...
fot. nancy20 (Pixabay.com)

Domowy piernik
Piernik warto zrobić kilka dni przed świętami. Gdy nadejdzie gwiazdka, ciasto będzie smakowało najlepiej.

2 z 3
Gdy piernik ostygnie, kroimy go na 3 blaty i przekładamy...
fot. Fot. teresaterra<span>&nbsp;

Gdy piernik ostygnie, kroimy go na 3 blaty i przekładamy powidłami. Następnie owijamy ciasto folią i odstawiamy na 2–3 dni. Z każdym dniem piernik będzie coraz smaczniejszy. Przed pokrojeniem piernika warto go udekorować czekoladą lub lukrem.

3 z 3
Muffiny wypiekane z przyprawą korzenną nie tylko smakują,...
fot. Fot. kaboompics<span>&nbsp;

Muffiny wypiekane z przyprawą korzenną nie tylko smakują, ale ładnie ubrane w świąteczne słodkie ozdoby, cieszą oko biesiadników.

Zobacz również

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polecamy

Te rośliny ozdobią dom na Boże Narodzenie. To nie tylko gwiazda betlejemska i choinka

Te rośliny ozdobią dom na Boże Narodzenie. To nie tylko gwiazda betlejemska i choinka

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Monstera nie wychodzi z mody. Ozdobi pokój i nie sprawi trudności

Monstera nie wychodzi z mody. Ozdobi pokój i nie sprawi trudności