1 z 10
Przewijaj galerię w dół
Dobrze dobrana patelnia może znacznie ułatwić i przyspieszyć...
fot. 123RF/fabrikacrimea

Wybór odpowiedniej patelni może nie być łatwym zdaniem

Dobrze dobrana patelnia może znacznie ułatwić i przyspieszyć przygotowanie posiłku.

2 z 10
Szybko się nagrzewa i równomiernie rozprowadza ciepło. Aby...
fot. 123RF/andriiborodai

Patelnia miedziana

Szybko się nagrzewa i równomiernie rozprowadza ciepło. Aby smak miedzi nie przenikał do potraw, patelnia do wewnątrz pokryta jest warstwą stali. Jest odporna rdzewienie i ścieranie, ale nie nadaje się do mycia w zmywarce. Dobrze sprawdza się do potraw duszonych i smażonych, ale na sporej ilości tłuszczu.

3 z 10
Z taką patelnią możesz zapomnieć o nieudanych plackach na...
fot. 123RF

Patelnia do naleśników

Z taką patelnią możesz zapomnieć o nieudanych plackach na naleśniki!

4 z 10
Na pierwszy rzut oka trudno dostrzec, gdzie znajduje się ów...
fot. 123RF/butus

Patelnie z aromatyzerem

Na pierwszy rzut oka trudno dostrzec, gdzie znajduje się ów aromatyzer. Jest to dodatkowy element w uchwycie od pokrywki, w którym umieszcza się świeże zioła i przyprawy. W trakcie gotowania przenikają one do potrawy, nadając jej wyjątkowy aromat.

Pozostało jeszcze 6 zdjęć.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Zobacz również

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury