1 z 6
Przewijaj galerię w dół
Kasza gryczana...
fot. u111116 (Pixabay.com)

Kasza gryczana
Kasza gryczana to wyjątkowo zdrowy dodatek do dań (lub ich podstawa). Dobrze ugotowana, będzie smakować każdemu.

2 z 6
Niepalona kasza gryczana...
fot. Hugok38 (Pixabay.com)

Niepalona kasza gryczana
Coraz częściej można kupić niepalona kaszę gryczaną. Ma ona delikatniejszy smak niż tradycyjna palona (i jasny kolor). To od niej warto zacząć wprowadzanie kaszy gryczanej do naszej kuchni.

3 z 6
Kasza gryczana palona...
fot. Nechaev (Pixabay.com)

Kasza gryczana palona
Kasza gryczana palona ma wyrazisty smak. Może być łamana lub nie. Najlepiej kupować ją na wagę (również w torebkach), a nie w foliowych woreczkach.

4 z 6
Kasza gryczana...
fot. Monicore (Pixabay.com)

Kasza gryczana
Dobrze ugotowana kasza gryczana pasuje do wielu dań. Może zastąpić ziemniaki lub ryż. Bardzo smacznym (i modnym) daniem są różne "kaszotta" - czyli risotto, w którym ryż zastąpiono kaszą.

Pozostały jeszcze 2 zdjęcia.
Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Polecamy

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Zobacz również

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Nie tylko do pocałunków i ozdoby. Jemioła to niezwykła roślina

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury

Polacy docenieni na świecie. To biuro w Warszawie zachwyciło jury