1 z 9
Przewijaj galerię w dół

fot. Dzień Dobry TVN/x-new
Przetwory z warzyw i owoców
Niebawem do naszych okien zapuka mokra i szara jesień. Wtedy z przyjemnością wrócimy myślami do lata. A pomogą nam w tym smaki letnich warzyw i owoców zamknięte w słoikach.
2 z 9

fot. Dzień Dobry TVN/x-new
Pomidorki w zalewie
Do przygotowania marynowanych pomidorków w zalewie słodko-kwaśnej potrzebne są pomidorki koktajlowe, cukier, woda, ocet, sól oraz przyprawy: gorczyca, ziele angielskie, czosnek i listek laurowy.
3 z 9

fot. Dzień Dobry TVN/x-new
Smak lata na talerzu
Do dań mięsnych warto jeszcze wykorzystywać produkty letnie - fasolkę, szparagową, pomidory i figi.
4 z 9

fot. Dzień Dobry TVN/x-new
Przepis na schab z fasolką
Jak zatrzymać smak letnich warzyw i owoców w słoikach i na talerzu (WIDEO)