1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Nakrycie wigilijnego stołu...
fot. Zakłady Porcelany Ćmielów

Nakrycie wigilijnego stołu
Czerwony barszcz warto zaserwować w bulionówkach.

2 z 4
Wigilijny stół...
fot. Zakłady Porcelany Ćmielów

Wigilijny stół
Przygotowany stół powinien być efektem wyczucia, harmonii i smaku. W rezultacie wigilijne dania zostaną podane we właściwy sposób i w zgodzie z panującym zwyczajem.

3 z 4
Sztućce do jedzenia ryby...
fot. Herfa

Sztućce do jedzenia ryby
Do potraw z ryby podajmy widelec i nóż do ryb.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Tak mieszka Julia Wieniawa w domu marzeń. Widok jak u Krzysztofa Mirucia

Tak mieszka Julia Wieniawa w domu marzeń. Widok jak u Krzysztofa Mirucia

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Polecamy

Muzeum Powstania Wielkopolskiego wychodzi spod ziemi

Muzeum Powstania Wielkopolskiego wychodzi spod ziemi

Tak Polacy mieszkali w dwudziestoleciu międzywojennym. Trudno w to uwierzyć

Tak Polacy mieszkali w dwudziestoleciu międzywojennym. Trudno w to uwierzyć

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku

Wraca moda na kuchnie z PRL-u. Kredensy i prodiże to hit 2025 roku