1 z 3
Przewijaj galerię w dół
Gotując na parze, nie trzeba używać tłuszczu. Dzięki temu...
fot. vedanti Pixabay.com

Danie obiadowe

Gotując na parze, nie trzeba używać tłuszczu. Dzięki temu otrzymuje się lekkostrawne, dietetyczne dania.

2 z 3
Niemal większość warzyw nadaje się do gotowania na parze.
fot. RitaE Pixabay.com

Warzywa

Niemal większość warzyw nadaje się do gotowania na parze.

3 z 3
Warzywa posypane odpowiednimi ziołami będą przepysznym...
fot. erichbauer0 Pixabay.com

Kalafior i marchewka

Warzywa posypane odpowiednimi ziołami będą przepysznym dodatkiem do obiadu.

Przewijaj aby przejść do kolejnej galerii.

Zobacz również

Wygląda jak biała kulka z długim ogonem. Raniuszek to ptak roku 2025

Wygląda jak biała kulka z długim ogonem. Raniuszek to ptak roku 2025

Monstera nie wychodzi z mody. Ozdobi pokój i nie sprawi trudności

Monstera nie wychodzi z mody. Ozdobi pokój i nie sprawi trudności

Polecamy

Te rośliny ozdobią dom na Boże Narodzenie. To nie tylko gwiazda betlejemska i choinka

Te rośliny ozdobią dom na Boże Narodzenie. To nie tylko gwiazda betlejemska i choinka

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Ten styl to prawdziwy hit. Tak urządzisz dom w stylu japandi

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze

Przytulny minimalizm w kolorach ziemi. Zobacz to piękne wnętrze