1 z 4
Przewijaj galerię w dół
Gotując na parze, nie trzeba używać tłuszczu. Dzięki temu...
fot. vedanti Pixabay.com

Danie obiadowe

Gotując na parze, nie trzeba używać tłuszczu. Dzięki temu otrzymuje się lekkostrawne, dietetyczne dania.

2 z 4
Niemal większość warzyw nadaje się do gotowania na parze.
fot. RitaE Pixabay.com

Warzywa

Niemal większość warzyw nadaje się do gotowania na parze.

3 z 4
Warzywa posypane odpowiednimi ziołami będą przepysznym...
fot. erichbauer0 Pixabay.com

Kalafior i marchewka

Warzywa posypane odpowiednimi ziołami będą przepysznym dodatkiem do obiadu.

Przewijaj aby przejść do kolejnej strony galerii.

Zobacz również

Dom tańszy niż mieszkanie. Zobacz projekty idealne dla rodziny 2+2

Dom tańszy niż mieszkanie. Zobacz projekty idealne dla rodziny 2+2

Hiszpański dom Mai Bohosiewicz. Zobacz, jak mieszka gwiazda „Tańca z gwiazdami”

Hiszpański dom Mai Bohosiewicz. Zobacz, jak mieszka gwiazda „Tańca z gwiazdami”

Polecamy

Obawiasz się wojny – tu będziesz najbezpieczniejszy w razie zagrożenia

Obawiasz się wojny – tu będziesz najbezpieczniejszy w razie zagrożenia

Wysyp grzybów w lasach! Sprawdź na mapie grzybów, gdzie szukać borowików i kani

Wysyp grzybów w lasach! Sprawdź na mapie grzybów, gdzie szukać borowików i kani

To teraz jest hit. Zobacz, jak urządzisz mieszkanie szybkie do wynajęcia

To teraz jest hit. Zobacz, jak urządzisz mieszkanie szybkie do wynajęcia