1 z 8
Przewijaj galerię w dół

fot. stevepb (Pixabay.com)
Figi świeże
Warto wiedzieć, że zarówno figi świeże, jak i suszone są źródłem wielu składników odżywczych: witamin (z grupy B, A, K, C), minerałów (potasu, wapnia, magnezu, fosforu, żelaza), kwasu foliowego i przeciwutleniaczy.
2 z 8

fot. Adam Borys
Placuszki z figami i sosem
Placuszki (pancakes) pomidorowe ze świeżymi figami i sosem serowym będą smakowały. Mogą zastąpić tradycyjny obiad.
3 z 8

fot. RitaE (Pixabay.com)
Świeża figa
Świeża figa to idealny dodatek do kanapki z białym serkiem.
4 z 8

fot. RitaE (Pixabay.com)
Sałatka z figami
Figi suszone i świeże w naszej diecie - wartości odżywcze. Przepisy na dania z figami